szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A MÁV-START nyílt közbeszerzést írt ki a MÁV-START és a GYSEV Zrt. motorvonat-beszerzéséhez kötődő marketingkommunikációs és rendezvényszervezői feladatok ellátására, valamint reklámajándéktárgyak szállítására. Az erről szóló felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A tender keretösszege nettó 212 millió forint, amely ettől 30 százalékkal kevesebb is lehet. A tevékenység kezdési időpontja ez év november 15-e, míg a befejezése 2015. szeptember 30-a.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek marketingkommunikációs szolgáltatásból, a PR szolgáltatásból, rendezvényszervezésből vagy ezek összesítéséből származó nettó árbevétele az előző három üzleti évben - összesen - eléri a nettó 150 millió forintot és az előző három üzleti év egyikében legalább nettó 120 millió forint volt az árbevétele.

Az ajánlatok benyújtási határideje október 7-e. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelendő szempontok között túlsúlyosak a költségekkel kapcsolatosak.

A márciusban aláírt szerződés szerint a Stadler vasúti járműgyártó cég a MÁV-START-nak 42, a GYSEV-nek 6 elővárosi motorvonatot szállít. A beszerzés összértéke 267 millió euró, amelyet teljes egészében európai uniós forrásokból finanszíroznak majd a 2007-2013. évi Közlekedési Operatív Programban.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Agrárminisztérium: Legyenek óvatosak, ha csíkos kismalacot látnak

Agrárminisztérium: Legyenek óvatosak, ha csíkos kismalacot látnak

A Louis Vuitton mögött álló csoport tulajdonosa vette meg az ikonikus német papucsok gyártóját

A Louis Vuitton mögött álló csoport tulajdonosa vette meg az ikonikus német papucsok gyártóját

362,6-os euróárfolyamra gyengült a forint

362,6-os euróárfolyamra gyengült a forint