szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagyon úgy néz ki, hogy a székelyek megcsinálták az év sörreklámját. A Csíki sör szpotjában van minden, ami kell: Hegy, templomtorony, szekér, bajusz, turulmadár, patak vize, na meg a sör. Meg persze medve is.

Új sörökkel jelentkezett a közelmúltban a csíkszentsimoni illetőségű Csíki Sör Manufaktúra, ahol Hargita megyei forrásvizek és segesvári komló felhasználásával készítik a Csíki és a Székely söröket – írja a Cívishír. A 40 székely munkaerőt alkalmazó cég mindent maga szervez a főzéstől a palackozáson át a készlet terítéséig. A pasztörizálás nélkül készülő sörök 6 százalékos alkoholtartalmúak.

A lényeg azonban, ami mindent visz, az a reklámszpotjuk:

A Heineken Románia keresetet nyújtott be szellemi tulajdon megsértése ügyében a csíkszentsimoni sörgyár ellen , mert az új sör elnevezése kiejésében nagyon hasonlít a holland multi Ciuc sörének nevéhez. A kerestet a törvényszék elutasította.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alig használt Ferrari Enzo várja új gazdáját

Alig használt Ferrari Enzo várja új gazdáját

Kétszáz méteres sor áll oltásért a Városmajor utcában

Kétszáz méteres sor áll oltásért a Városmajor utcában

Újabb 1,7 milliárd forintos közbeszerzést nyert Nemesi Pál kormánybiztos cége

Újabb 1,7 milliárd forintos közbeszerzést nyert Nemesi Pál kormánybiztos cége