Kihívások és lehetőségek – mire számítanak az európai vállalkozások?
Összességében pozitív növekedési kilátásokról számoltak be az európai vállalkozások az Eurobarométer friss felmérése szerint.
Naponta 200-300 adagot oszt szét, nagyon egyszerű módszerrel.
Minu Pauline indiai étteremtulajdonos ugyanazt tapasztalta esténként, amit világszerte mindenhol látnak a vendéglősök: a szemétben az éhes emberek, hajléktalanok kutatnak maradék után. „Olyan sok embert láttam a kukában turkálni, hogy sokkolt a dolog” – mondta Pauline az Upworthy magazinnak.
A vendéglős nemrég nyitotta meg a második éttermét, ezúttal azonban egy fontos újítást tett: kihelyezett egy hűtőt a bejárat elé, és ezentúl nem dobja ki az ehető hulladékot, hanem ráírja a dátumot, beteszi a hűtőbe, és otthagyja. Rajta kívül bárki behelyezhet dátummal jelzett ételt, és bárki ki is veheti onnan, természetesen ingyen.
Közzétette: Minu Pauline – 2016. március 25.
A hűtőbe naponta 200-300 adag ételt raknak be, amelyek rendre el is fogynak.
Összességében pozitív növekedési kilátásokról számoltak be az európai vállalkozások az Eurobarométer friss felmérése szerint.
Összefoglaló a kedvezményes konstrukciók feltételeiről: mire, milyen feltételekkel lehet igényelni ilyen forrást?
Főszabály szerint a munkabért forintban kell fizetni. Vannak azonban kivételek, amely esetekben ettől el lehet térni.
Az idénymunkásokat foglalkoztató vállalkozásoknak kihívás a szabályok szigorodása.
Kényszerhelyzetben van Orbán: Tusványoson újat és nagyot kell mondania, mint például egy vaskos jóléti csomag vagy egy népszavazás, emellett csak „kötelező elem” lehet Magyar Péter, az LMBTQ-emberek és az ukránok pocskondiázása. A Tisza elnöke sem dőlhet azért hátra: fel kell vennie a kesztyűt és kormányzóképességet is kell mutatnia.
Kigyulladt egy kioszk, a tűz átterjedt a kis boltokra, ahol egymás után robbantak fel a túlhevült gázpalackok.
A katasztrófavédelem több tanácsot is adott a várható rossz idő miatt.