szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tiborcz István ingatlanos cége áttette székhelyét Garancsi, Hernádi és Csányi cégcsoportjának gellérthegyi villájába.

A Direkt36 azt írja, a Kelenhegyi úton álló előkelő ingatlant tavaly újította fel a CD Hungary Zrt. és eddig Hamar Endrének, Tiborcz régi üzlettársának volt csak itt az irodája, de július 1-jétől a miniszterelnök vejének vállalkozása, a BDPST Zrt. is ide költözött az Andrássy útról. A cég nem sokkal az után döntött így, hogy Tiborcz többségi tulajdonosa lett.

 

Az oknyomozó portál szerint a székhelyváltás újabb jele az Orbán család egyes tagjai és az ország gazdasági elitje közötti szoros viszonynak. Ugyanis a Kelenhegyi úti ingatlant tulajdonló cégcsoport három befolyásos üzletember érdekeltsége: az építőiparban és a labdarúgásban is érdekelt Garancsi Istváné, a Molt irányító Hernádi Zsolté és Csányi Sándor OTP-vezéré.

A váltással kapcsolatban a Direkt36 megkereste az érintetteket, de egyik cég sem árulta el, hogy mennyi az ingatlan bérleti díja, és hogy pontosan mekkora is az épület.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Perceken múlhatott két nő élete a leégett szentendrei Sparban

Perceken múlhatott két nő élete a leégett szentendrei Sparban

Erdogan a piacokkal akar dacolni, és bedönti a török gazdaságot

Erdogan a piacokkal akar dacolni, és bedönti a török gazdaságot

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 4. rész

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 4. rész