szerző:
hvg.hu

Kötcsén interjúvolta meg az Index a miniszterelnök vejét.

Mészáros Lőrinc holdingja egy Nyrt, bárki vásárolhat benne részvényt

- ezt mondta Orbán Viktor veje, Tiborcz István az Indexnek Kötcsén, amikor a Mészáros Lőrinccel való üzletükről kérdezte őt a portál

Mint ismert, augusztus végén derült ki, hogy a jövőben együttműködik a Mészáros-féle Konzum-csoport és a Tiborcz tulajdonában lévő BDPST Group az ingatlanbefektetés, az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés területén.

A kötcsei pikniken, amelyen a hvg.hu videósa is ott volt, megjelent a miniszterelnök nagyobbik lánya, Orbán Ráhel, aki szintén feltűnést keltett, ugyanis több mint egymillió forint értékű szettben érkezett a kormányelit rendezvényére.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!