szerző:
hvg.hu

A Blikk azt próbálta kideríteni, hogy Malek Miklós távozása után vajon marad-e az X-Faktor mentora Keresztes Ildikó, akit a malmői Eurovíziós Dalfesztiválra is neveztek.

"Szerettem volna kicsit elbújni a világ elől. Azt terveztem, hogy januárban nem dolgozom, elutazom külföldre, ám nem így lett –  mondta a Blikknek Keresztes Ildikó, akitől mindenki azt kérdezi, marad-e az X-Faktorban, miután Malek Miklós bejelentette, hogy kiszáll a műsorból.

"Az X-Faktor maga az őrület, és bevallom, három, szép emlékekkel és élményekkel teli szériának lehettem a tagja. Ilyenkor, év elején, ha megkérdezik, hogy elvállalom-e a következő szériát is, akkor mindig azt szoktam mondani, hogy én még ezen nem tudok gondolkozni" - jelentette ki.

"Elsősorban mégiscsak egy énekes színésznő vagyok, feláldoztam a szakmámból három fél évet a műsorért. Amit persze nem bánok, hiszen rengeteg barátság, tapasztalat és szép emlék az, amit magam mögött tudhatok az elmúlt időszakból. Sok szeretetet kaptam az új tehetségektől, és örültem, hogy én is segíthettem nekik egy kicsit elindulni ezen a pályán. Jó lett volna, ha nekem anno valaki ennyit segít, és kezdőként terelget. Persze Malek Miki távozása után világossá vált, hogy mi együtt kezdtük a mentorkodást négyen, és ha ő távozik, akkor már nem lesz ugyanolyan a csapat" – mondta a lapnak az énekes.

Az RTL Klub egyelőre hallgat a mentorok összetételét illetően. "Ha kialakul a mentorok csapata, majd akkor adunk tájékoztatást" - mondták a sajtóosztályon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
May nem akar újabb népszavazást a Brexitről

May nem akar újabb népszavazást a Brexitről

Vlagyimir Putyin Kiszel Tünde nyomába eredt

Vlagyimir Putyin Kiszel Tünde nyomába eredt

Guy Verhofstadt a budapesti tüntetésről posztolt

Guy Verhofstadt a budapesti tüntetésről posztolt

Ha van Instagramja, próbálja ki: ez az oldal látványos montázst készít a legjobb fotóiból

Ha van Instagramja, próbálja ki: ez az oldal látványos montázst készít a legjobb fotóiból

Orbán adventi fotóján már felsejlik az új munkahelye

Orbán adventi fotóján már felsejlik az új munkahelye

Szerelmi bánata van? Így is békés lehet a karácsonya

Szerelmi bánata van? Így is békés lehet a karácsonya