szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jövő héten kerül adásba az utolsó Vundersőn és zuperszexi, miután az RTL Klubnál úgy döntöttek, leveszik a képernyőről Sebestyén Balázs és Vadon Jani showműsorát.

"A média reakciója megdöbbentő volt, indulatos gyűlölet jött elő az emberekből, az újságírókból. Pedig valójában nem történt semmi szörnyű, csak egy televíziós műsort csináltunk, nem öltünk embert" – mondta az Origónak a Vundersőn és zuperszexi kreatív producere, Rubin Kristóf, ezzel gyakorlatilag elismételve Sebestyén Balázs a hvg.hu-nak adott interjújában foglaltakat.

A producer szerint az is közrejátszhatott a show lejtmenetében – amely során a második adásra már 230 ezer nézőt vesztett a műsor –, hogy a nép látni akarta az egyébként túl sikeres Balázs bukását, és amúgy is, "néha mindenkinek kijár egy bukta". Rubin szerint nagy szükség van itthon késő esti szórakoztató műsorra, de az emberek politikai és közéleti közönye miatt csak bulvárshow-t lehet csinálni, mivel "ebben az országban nincs elég téma, és nincs elég érdekes ember".

©

A műsor már a kezdetektől fogva hányattatott sorsú volt. Az már a sajtótájékoztatón levetített pilot adásból kiderült, hogy korántsem áll biztos lábakon a műsor szerkezete, ennek ellenére Kolosi Péter programigazgató egyenesen csodát várt az új formátumtól. Az első, még élő adást mérhetelenül negatív kritikai visszhang fogadta, majd a tovább csökkenő nézettség hatására már csak felvételről adták le a későbbi részeket. November elején az addig konferansziéként jelen lévő Boros Lajos is elhagyta a süllyedő hajót, megalázóként titulálva a rá osztott szerepet.

A showműsor folytatására emelkedő nézőszám esetén ugyan lát némi esélyt Rubin Kristóf, de egyelőre úgy tűnik, december 8-án utoljára kerül adásba a Vundersőn és zuperszexi.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kínában vezet számlát Donald Trump cége

Kínában vezet számlát Donald Trump cége

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár

Operatív törzs: A tömegrendezvény nem ajánlott, de az őszi szünet családi programjai igen

Operatív törzs: A tömegrendezvény nem ajánlott, de az őszi szünet családi programjai igen