szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A néhai popsztár menedzsmentje a művész kiadatlan dalait színházi formában gondolja a közönség elé tárni.

Egészen elképesztő legendák szólnak arról, hogy az áprilisban elhunyt Prince Paisley Park stúdiójának páncélszekrénye milyen mennyiségű, hány órányi kiadatlan zenét rejt. Egy biztosnak tűnik: ezek egy részét talán nem is olyan soká megismerheti a közönség, ugyanis a zenész menedzsmentje azt, tervezi, hogy valamilyen színpadi produkció keretében feldolgozzák Prince zenei örökségének egy részét.

Ahogy arról Prince menedzsere, Charles Koppelman korábban nyilatkozott, szó van Broadway musicalről és Cirque Du Soleil-showról is. Ami az utóbbit illeti, a kanadai társulat korábban már feldolgozta Michael Jackson és a Beatles zenei örökségét is Immortal illetve Love címmel – igaz mindkettő esetében már ismert dalok különleges műsorrá formálásáról volt szó.

A Cirque Du Soleil-féle Beatles-show – ami egyébként a hétvégén került fel a Spotify-ra – egyébként tizedik évadját futja Las Vegas-ban.

Arról is szó van egyébként, hogy Prince Paisley Park nevű birtokát – az Elvis-féle Graceland mintájára – afféle múzeumként (a rajongók számára természetesen meg afféle zarándokhelyként) megnyitnák a közönség előtt. Prince korábban adott különleges koncerteket a birtokán, ahová meg-meghívta rajongóit – az utolsó ilyen rendhagyó fellépését éppen halála előtt két nappal adta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak

Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak

Három iPhone támogatása is megszűnhet jövőre

Három iPhone támogatása is megszűnhet jövőre

Lévai Anikó sütögetett, a férje kiposztolta

Lévai Anikó sütögetett, a férje kiposztolta