szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Twitteren indult mozgalom azért, hogy a Disney megváljon a balhés színésztől.

A twitterezők az után kezdték el a pörgetni a #FireDepp hashtaget, hogy a színész a Galstonbury fesztiválon tett nehezen félreérthető utalást Donald Trump megölésére. „Valaki ide tudná hozni Trumpot?” – kérdezte a közönségtől, majd célozgatni kezdett a történelem leghíresebb gyilkosságára, amelyet színész követett el amerikai elnök, egész pontosan Abraham Lincoln ellen.

A közösségi oldalakon azonnal sokan nekimentek Deppnek, aki közben elnézést kért, azóta viszont már az őt foglalkoztató Disney-t is célba vették. A bejegyzésekben már nemcsak a Galstonburyn elhangzottakat emlegették fel, hanem azt is, hogy a színészt a volt felesége, Amber Heard bántalmazásával vádolták, vagyis a Disney-nek több oka is lehetne arra, hogy megváljon Johnny Depptől.

Johnny Depp és a Disney együttműködéséből olyan sikeres produkciók születtek az elmúlt években, mint a Karib-tenger kalózai-sorozat. Depp celebstátusza még mindig sokat hoz a konyhára, így simán lehet, hogy a Disney a mostani felháborodás ellenére is ragaszkodni fog hozzá.

Volt, aki már rosszul jött ki abból, hogy egy Trump elleni merénylettel viccelődött: Kathy Griffin például több szponzort és munkalehetőséget is elveszített emiatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Állami szerveknek is fájhat a Norvég Alap miatti szkanderezés

Állami szerveknek is fájhat a Norvég Alap miatti szkanderezés

Lezsák Sándorékhoz került Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet

Lezsák Sándorékhoz került Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet

Népszava: elkezdődött az átvezénylés a Korányiba

Népszava: elkezdődött az átvezénylés a Korányiba