szerző:
hvg.hu

A szépség és a szörnyeteg után befutott a Disney újabb nagyszabású remake-jének ízelítője is.

A film sztorija szerint a gyermeki képzelőerejét elvesztő Róbert Gida felnőttkorára egy sikerorientált, munkamániás üzletemberré válik, akihez visszatér régi jó barátja, Micimackó, hogy segítsen neki átirányítani a fókuszt az igazán fontos dolgokra. A főszereplőt, Christopher Robint Ewan McGregor alakítja majd.

A Róbert Gida rendezője Marc Forster (Én, Pán Péter; Felforgatókönyv; Z világháború) lesz, de a forgatókönyvírók még érdekesebbek: az első draftot az indie-ikon Alex Ross Perry (Listen Up Philip, Queen of Earth) írta, azt pedig már Tom McCarthy (Spotlight) és Allison Schroeder (A számolás joga) dolgozták át.

A film augusztusban érkezik a hazai mozikba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!