szerző:
hvg.hu

Az elfoglalt színész mostanában leginkább online játszik gyorsasági sakkot, akár öt órán át is.

Hogy miket csinál Woody Harrelson mostanában? A Rolling Stone cikke alapján mintha kicsit szét lenne esve, például sakkozik, akár 5 órát is egyhuzamban, méghozzá online gyorsasági sakkot. Közben csak pár áfonyát eszik, nem jut eszébe a londoni Tower neve, így ad interjút a lapnak. Harrelson nem nagyon állt le, legutóbb a Solóban láthattuk, de színpadra állította élete legszörnyűbb éjszakáját is. Ez 2002-ben történt: a színészt megszállta valami, miután magánéleti komplikációi keletkeztek azáltal, hogy képek jelentek meg róla, ahogy két nővel flörtöl. Harrelson gyakorlatilag szétvert egy taxit, úgy őrjöngött, hogy 14 rendőr tudta csak lefogni. Másnap börtön, eljárás. Soha nem akart erről beszélni, de rájött, inkább vígjátékot kellene belőle csinálni - meg is csinálta, be is mutatták Londonban 2017 januárjában, most pedig online meg is nézhető a produktum. Harrelson egyszer sikeresen lejött a fűről is, bár most mintha megint közelebb állna hozzá. Donald Trump minden cselekedete mélységes depresszióba löki - csoda, hogy inkább sakkozik?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!