szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az elfoglalt színész mostanában leginkább online játszik gyorsasági sakkot, akár öt órán át is.

Hogy miket csinál Woody Harrelson mostanában? A Rolling Stone cikke alapján mintha kicsit szét lenne esve, például sakkozik, akár 5 órát is egyhuzamban, méghozzá online gyorsasági sakkot. Közben csak pár áfonyát eszik, nem jut eszébe a londoni Tower neve, így ad interjút a lapnak. Harrelson nem nagyon állt le, legutóbb a Solóban láthattuk, de színpadra állította élete legszörnyűbb éjszakáját is. Ez 2002-ben történt: a színészt megszállta valami, miután magánéleti komplikációi keletkeztek azáltal, hogy képek jelentek meg róla, ahogy két nővel flörtöl. Harrelson gyakorlatilag szétvert egy taxit, úgy őrjöngött, hogy 14 rendőr tudta csak lefogni. Másnap börtön, eljárás. Soha nem akart erről beszélni, de rájött, inkább vígjátékot kellene belőle csinálni - meg is csinálta, be is mutatták Londonban 2017 januárjában, most pedig online meg is nézhető a produktum. Harrelson egyszer sikeresen lejött a fűről is, bár most mintha megint közelebb állna hozzá. Donald Trump minden cselekedete mélységes depresszióba löki - csoda, hogy inkább sakkozik?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Leállt a brazil női válogatott edzése, miután egy papagáj szállt az egyik játékos fejére

Leállt a brazil női válogatott edzése, miután egy papagáj szállt az egyik játékos fejére

Génszerkesztéssel hoznának létre állati "szuperapákat" kutatók

Génszerkesztéssel hoznának létre állati "szuperapákat" kutatók

Újra Mondok József lett Izsák polgármestere

Újra Mondok József lett Izsák polgármestere