szerző:
hvg.hu

Igazi sztárparádé kíséri a repülő kiselefántot.

Ahogy arról írtunk is, Tim Burton rendezi a Disney egyik legbájosabb klasszikusának élőszereplős feldolgozását. Az óriási fülű kiselefánt cirkuszos kalandjait olyan sztárok kísérik majd, mint Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton vagy a rajongóját nemrég megviccelő Danny DeVito. A bemutatóból egyelőre az látszik, hogy vizuálisan nagyon szépen oda lesz téve a film. A kicsit talán édeskés, álomszerű, de a Burtonre jellemzően igényes jelenetek azt sugallják, hogy nagyon meglepődni nem fogunk, de pont úgy meghatódhatunk majd, mint a rajzfilmen újra meg újra.

Dumbót 2019 március 29-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!