szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Tényeket mintha megszállta volna a Hírcsárda.

Az események időrendiségének köszönhetően az, aki szerda este bekapcsolta a TV2-n a Tényeket, tudhatta, hogy egy nívódíjas műsorral van dolga, hiszen pár nappal korábban épp az adás műsorvezetője, Gönczi Gábor vehette át a Parlamentben az Érték és Minőség Nagydíjat. A néző tehát így joggal várhatta el, hogy egy olyan, politikailag telített napon, mint a szerdai, amikor Orbán Viktornak és Judith Sargentininek is fontos fellépése volt az Európai Parlamentben (EP), minőségi tájékoztatásban fog részesülni. Csak a tények kedvéért: szerdán az EP kétharmados többséggel, 448 igennel, 197 nemmel és 48 tartózkodással elfogadta az Orbán-kormányt elmarasztaló Sargentini-jelentést.

Mindezt a Tények úgy értelmezte, hogy Orbán Viktort éltették Európa-szerte, és bár az EP megszavazta a Sargentini-jelentést, „a sikert mégis a magyar miniszterelnök érte el”.

Nagyon úgy tűnik, hogy a TV2 valójában a kétfarkúak programját tolja.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!