szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Tényeket mintha megszállta volna a Hírcsárda.

Az események időrendiségének köszönhetően az, aki szerda este bekapcsolta a TV2-n a Tényeket, tudhatta, hogy egy nívódíjas műsorral van dolga, hiszen pár nappal korábban épp az adás műsorvezetője, Gönczi Gábor vehette át a Parlamentben az Érték és Minőség Nagydíjat. A néző tehát így joggal várhatta el, hogy egy olyan, politikailag telített napon, mint a szerdai, amikor Orbán Viktornak és Judith Sargentininek is fontos fellépése volt az Európai Parlamentben (EP), minőségi tájékoztatásban fog részesülni. Csak a tények kedvéért: szerdán az EP kétharmados többséggel, 448 igennel, 197 nemmel és 48 tartózkodással elfogadta az Orbán-kormányt elmarasztaló Sargentini-jelentést.

Mindezt a Tények úgy értelmezte, hogy Orbán Viktort éltették Európa-szerte, és bár az EP megszavazta a Sargentini-jelentést, „a sikert mégis a magyar miniszterelnök érte el”.

Nagyon úgy tűnik, hogy a TV2 valójában a kétfarkúak programját tolja.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fidesz párhuzamos államot teremt egy új hatóság képében

A Fidesz párhuzamos államot teremt egy új hatóság képében

Tudósok bírálják Elon Muskot, amiért chipet rakott egy majom agyába

Tudósok bírálják Elon Muskot, amiért chipet rakott egy majom agyába

Moderna: fél évvel a második oltás után is jól véd a vakcina az összes vírusvariáns ellen

Moderna: fél évvel a második oltás után is jól véd a vakcina az összes vírusvariáns ellen