
A Szimpla egy hónapja minden vasárnap átalakul, és a merengő állástalan diplomások populációja mellé új rétegeket szippant be.
Hernádi Levente Haralamposz

A kézműves termelők itt arra a legbüszkébbek, hogy természetes alapanyagokból, vegyszer, színezékek és ízfokozók nélkül hozzák a minőséget, ''ahogy a nagyszülőktől tanulták''.
Hernádi Levente Haralamposz

Itt egy korty bazsalikomszörp, ott egy falat csokis süti különleges kakaóbab fajtákból, egy marék csíra, egy kevés kakukkfüves kecskesajt.
Hernádi Levente Haralamposz

A Halkakasban minden a frissen beszerzett magyar hal körül forog.
Fülöp Máté

A magyarok nem esznek elég halat, ha pedig igen, azt is fantáziátlanul készítik el - ez ellen szeretnének tenni a Halkakas szakácsai.
Fülöp Máté

A Cserpes Tejivóban a dizájn kedves és nincs túlhabosítva, a szendvics zavarba ejtően puha, túrósbatyu pedig még meleg.
Fülöp Máté

A turmixnak meglepő módon valódi tej íze van.
Fülöp Máté

Cserpes István már a bővítésen agyal. Hamarosan a Madách tér árkádjai alatt Bagaméri módjára mérné a Cserpes fagyit, de a Liszt Ferenc téren is szemez egy helyiséggel, ahol már nem csak reggelizőben, hanem melegkonyhában is gondolkodik: krumplis és mákos tésztával, vagy éppen debreceni töltött káposztával.
Fülöp Máté

Múzeum körút egyik udvarában bújik meg egy mini cukorkalaboratórium. A srácok a cukorkakészítő mesterséget élesztik újjá, modern minimál dizájnnal, és abszurd ízkombókkal.
Hernádi Levente Haralamposz

A különféle cukrokat sokféle kombinációban vehetjük be egyszerre.
Hernádi Levente Haralamposz

A kínai-török-gyrosos csapáson túl a magyar kolbász is bekúszott a VII. kerületi partinegyedbe. Pig37 Blitzgrill
Hernádi Levente Haralamposz

Egy olyan helyet hiányoltak a piacról, ahol mindig ugyanazt a jó kolbászt, és ugyanazt a jó savanyúságot adják.
Hernádi Levente Haralamposz

Nagyjából egy éve működik a Leves. A levesek helyben és frissen készülnek, a pult mögül rálátunk a rotyogó fazekakra, az egész hely nem nagyobb 14 négyzetméternél.
Hernádi Levente Haralamposz

Leves alatt itt nem híg és zsíros menzalevesekre kell gondolni, hanem gazdag, ötletes és változatos kreációkra, elvihető papírpohárban.
Hernádi Levente Haralamposz

Egy nyugalmas reggeli a Nostro teraszán.
Hernádi Levente Haralamposz

Mikszáth téri gasztroblokk egyik gyöngyszeme a Nostro. Az olasz szó jelentése: "Miénk"
Hernádi Levente Haralamposz
Olvassák el részletes tesztünket kapcsolódó cikkünkben!
Kövessenek minket a Facebookon is!