szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az MKB Veszprém, a Pick Szeged és a Magyar Kézilabda Szövetség közösen arra szólít, hogy az erőszak elleni tiltakozásuk jeléül a hétvégi meccsek megkezdése, illetve a különböző versenyek rajtja előtt a szurkolók, az edzők, a vezetők és a sportolók felállva, egymás kezét megfogva egyperces néma felállással fejezzék ki tiltakozásukat az erőszak ellen.

A kezdeményezésnek az Összefogás az erőszak ellen! nevet adta az említett három szervezet - tájékoztattak a szervezők.
    
"Marian Cozma értelmetlen halála megdöbbentette a magyar társadalmat, drukkerek ezrei emlékeznek meg a kiváló veszprémi játékosról. Azzal, hogy a lelátón az egymás mellett ülők és állók megfogják egymás kezét, talán a szurkolók is közelebb kerülnek egymáshoz, megismerik egymást, hiszen sokszor azt sem tudják a másikról, ki is valójában" - szól a felhívás. A Pick Szeged, az MKB Veszprém és a szövetség bízik abban, hogy sok egyesület csatlakozik a kezdeményezéshez.
    
A veszprémi klub román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de már mindketten túl vannak az életveszélyen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Veszprém: másfél héten belül itthon a gyanúsítottak

Egy, másfél héten belül Veszprémben lesz a vasárnapi emberöléssel gyanúsítható, Ausztriában őrizetbe vett két férfi, a sárbogárdi Raffael Sándor és a budapesti Németh Győző - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője hétfőn.