szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ez a nemesnek tűnő gesztus része annak az üzletpolitikának, amelyet a Fox gyakorol az...

Ez a nemesnek tűnő gesztus része annak az üzletpolitikának, amelyet a Fox gyakorol az iPod-felhasználókra, hogy azok felfigyeljenek a sorozataira. Az ingyenesen letölthető sorozatok között megtalálható többek között a Prison Break (A szökés), illetve a Bones is, amelyet nálunk Dr. Csont néven vetítenek.
Mivel minden sorozatnál az első évadról van szó, a Fox háza táján biztosak abban, hogy ha az iPod-felhasználók e letöltéseken keresztül megismerik a sztorikat, akkor minden bizonnyal nem tudnak majd ellenállni a következő évadoknak sem: leülnek a televíziók elé, vagy megvásárolják a letölthető változatokat.
A Fox lépése egyébként nem egyedülálló: az ABC nemrégiben például bejelentette, hogy reklámokkal ellátott műsorokat kínál fel ingyenes megtekintésre az AOL-en.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!