szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ingyen letölthető 300 oldalas Photoshop könyvA Photoshop összes felhasználási...

Ingyen letölthető 300 oldalas Photoshop könyv
A Photoshop összes felhasználási lehetőségének használatához nem árt egy kis segítség. A webes munkát segítő 101 tippet és trükköt tartalmazó e-bookot ingyenesen letölthetjük.
Tovább a cikkhez

Hozzuk ki a legtöbbet a Quick Lookból
A Leopard egyik leghasznosabb újítása kétségtelenül a Quick Look, amelynek köszönhetően szinte minden dokumentumot, képet és videót villámgyorsan megtekinthetünk.
Tovább a cikkhez

Weboldalból JPG: egyszerűbben nem is lehet
Van, hogy egy látványos vagy érdekes weboldalról képet készítenénk, de a képernyőlopókkal nem sokra megyünk, mert az oldal hosszában nem fér el a képernyőnkön.
Tovább a cikkhez

3D-s ablakok az XP-ben, ingyenes szoftverrel
Akinek tetszenek a legújabb Linux disztribúciók 3D-s ablakai, vagy a Vista 3D alkalmazásváltója, az XP-t is ráveheti a “térbeliségre”. Mindez nagyon egyszerűen - és ingyen - megoldható.
Tovább a cikkhez

A legjobb ingyenes zeneletöltő oldalak
A zenekedvelőknek szinte nincs az a mennyiség, amivel beérnék kedvenc stílusukból. Ki bírja ezt anyagilag? Ám az interneten találunk ingyenesen és legálisan letölthető zenéket is.
Tovább a cikkhez

Látványos videoslideshow készítése, pillanatok alatt
Egy mozgalmas, professzionális videoslideshow-t elkészíteni nem mindig egyszerű. Szerencsére akadnak eszközök, amelyekkel mindez akár pillanatok alatt is megoldható...
Tovább a cikkhez

Így törölheti a kitörölhetetlennek tűnő fájlokat
Egyes fájlokat, ikonokat egész egyszerűen nem lehet törölni. Ilyen esetekben jól jöhet egy univerzális „szer”, amellyel még a legmakacsabb „foltokat” is eltávolíthatjuk.
Tovább a cikkhez

Logók eltüntetése a tv-ből felvett műsorokból
Tudomásul kell vennünk, hogy néhány éve a TV csatornák logója mellett a korhatár karikák is folyamatosan a képernyőn láthatók. Megmutatjuk, hogyan lehet ezeket eltüntetni.
Tovább a cikkhez

Webszerver telepítése XP-re
Az IIS a Microsoft internetes szolgáltatásainak egy csoportja, amelyben egy webszerver és egy FTP kiszolgáló található. Ez a két szolgáltatás azonban csak a Professional változat alatt érhető el. Megmutatjuk, hogyan tudjuk üzembe helyezni webszerverünket.
Tovább a cikkhez

Vista tipp: Oldalsáv szépítés
A Vista Oldalsávja nem különösebben kérkedő darab, visszafogott külsejével belesimul környezetébe. Pedig ha vidámabb külsővel ruházzuk fel, akár a rendszerünk éke is lehet.
Tovább a cikkhez

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
UV-fénnyel védték a vírusoktól egy rotterdami előadás táncosait

UV-fénnyel védték a vírusoktól egy rotterdami előadás táncosait

1024 GB elég lesz? Ennyi tárhely lehet a következő iPhone-ban

1024 GB elég lesz? Ennyi tárhely lehet a következő iPhone-ban

Egy friss kutatás szerint az élelmiszerek 20 százaléka végzi a kukában

Egy friss kutatás szerint az élelmiszerek 20 százaléka végzi a kukában