szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Samsung legújabb, Crystal Design  LCD és PDP tévéit a világ egyik legnagyobb...

A Samsung legújabb, Crystal Design  LCD és PDP tévéit a világ egyik legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállításán, az IFA-n mutatja be a 2008 augusztus 29. és szeptember 3. között Berlinben. A 750-es és 950-es Crystal Design sorozat szeptembertől lesz elérhető Európában.

A 750-es és 950-es Crystal Design sorozat izgalmas új kapcsolódási jellemzői miatt eltérnek a Samsung eddigi modelljeitől. Ezek lesznek Európában az első tévék, amelyek csatlakoztathatóak az otthoni hálózatokhoz. Multimédiás fájlokat érnek el közvetlenül akár az internetről is, illetve a beépített tartalom és az RSS olvasó gondoskodik a felhasználók digitális életének kényelméről.  A 950-es sorozat – amely a divatos Platinum Black színben is elérhető lesz - egyesíteni fogja magában az új multimédiás kapcsolódást, a tartalom szolgáltatást és az USB-n keresztüli HD lejátszást a Samsung LED technológiájával. A 750-es sorozat is kiemelkedő kontrasztélményt és képminőséget nyújt a nézőknek. Az új sorozat ráadásul környezetbarát technológiával készül.

A pozitív piaci visszajelzések hatására a Samsung megtartotta a 6-os szériás Crystal Design-ra jellemző vékonyságot és lesimított éleket. Ugyanakkor új színekkel, kapcsolódási lehetőségekkel bővítették az új széria tévéit a Samsung mérnökei.

„A Samsung Crystal Design széria új kapcsolódásai nagyon izgalmasak. A felhasználóink még több digitális és multimédiás tartalmat érhetnek el egyetlen készülék segítségével. Ez a megoldás a Samsung vezető pozícióját is megerősíti az európai tévéeladási versenyben” – hangsúlyozta Michael Zoeller, a Samsung európai TV marketing menedzsere.

A Samsung legújabb Crystal Design termékeit a látogatók az IFA kiállítás 20-as csarnokának 101-es standján tekinthetik meg 2008. augusztus 29. és szeptember 3. között.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Volt Spiegel-főszerkesztő: Európa a legjobb a világhatalmak közül

Volt Spiegel-főszerkesztő: Európa a legjobb a világhatalmak közül

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

Szabadalmat sértett a Lidl Spanyolországban

Szabadalmat sértett a Lidl Spanyolországban