szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A PowerConvert kibővített, többplatformos támogatással segíti hozzá a...

A PowerConvert kibővített, többplatformos támogatással segíti hozzá a vállalatokat a kiszolgálói alkalmazások heterogén fizikai és virtuális IT környezetekben történő migrálásához és védelméhez.
„A PlateSpin PowerConvert bevezetésével a megtakarítások mellett számos előnyhöz jutottunk hozzá” – mondta Steve Houghton, az Aviva csoport részét képező Norwich Union IT Solutions infrastruktúrafejlesztő mérnöke. „Jelentősen javult adatközpontunk teljesítménye a már meglévő ütemezési illetve távoli felügyeleti eszközökkel, és rendszerünk teljesítménye 1000 virtuális számítógéppel bővült. A PowerConvertnek kulcsfontosságú szerepe van az üzleti funkciók mindennapi működésében, emellett lehetővé teszi a széndioxid kibocsátás és a költségek csökkentését, valamint a teljes vállalat hatékonyságának növelését” – tette hozzá Houghton.

A Linux- és Windows-alapú alkalmazások kiterjedt támogatásával a PowerConvert új, lemezképalapú katasztrófa-helyreállítást és gyorsabb áttérést biztosít a nagy méretű telepítéseknél. A SUSE Linux Enterprise hatékonyabb támogatása mellett a PlateSpin PowerConvert nem csak a Red Hat Enterprise Linux rendszert támogatja, hanem a kulcsfontosságú, 64 bites Microsoft Windows Server-alapú alkalmazásokat és Citrix XenServer környezeteket is. A PlateSpin PowerConvert rugalmas adatközpont optimalizálást biztosít, mivel elválasztja a kiszolgálók alkalmazását az őket működtető hardvertől, és elosztja azt az egész hálózaton a fizikai kiszolgálók, blade infrastruktúrák, virtuális számítógépek és lemezképarchívumok között.

„Mióta a Novell márciusban felvásárolta a PlateSpint, a két szervezet szorosan együttműködött egy olyan adatközpont-stratégia és termékfejlesztési ütemterv kialakításán, amelynek segítségével az ügyfeleik gyorsan reagáló vállalatot építhetnek fel, ahol az üzleti szolgáltatások átívelnek a fizikai és virtuális környezeteken” – mondta Stephen Pollack, a Novell tulajdonában lévő PlateSpin ügyvezető igazgatója. „Egy következő generációs adatközpont létrehozásához a szervezeteknek nagyvállalati szintű, többplatformos alkalmazás-hordozhatóságra, robusztus és skálázható alkalmazás-védelemre, valamint megbízható, házirendalapú irányításra van szükségük. A PlateSpin PowerConvert 7.0 szoftver segítségével az ügyfelek nagyobb rugalmasságot érhetnek el, és jobban kihasználhatják a virtualizációba fektetett erőforrásokat” – tette hozzá Pollack.

A PowerConvert 7.0 új szolgáltatásai
Linux-áttelepítés „bárhonnan-fizikai gépre”: Hatékony funkciók segítik az áttérést az egyik fizikai gépről a másikra (P2P) és virtuális gépről fizikaira (V2P), így a Linux alkalmazások átvihetők a fizikai és virtuális határokon a 32 bites Novell SUSE Linux Enterprise Server és a Red Hat Enterprise Linux rendszereken. Ennek köszönhetően az ügyfelek felgyorsíthatják az adatközpont-kezdeményezéseket, beleértve a kiszolgálókonszolidációt, a hardverkölcsönzéshez kapcsolódó áttéréseket és az adatközpontok áthelyezését.
64 bites Windows támogatása: 64 bites Windows átvitele fizikai gépről virtuálisra (P2V) a kulcsfontosságú Windows Server 2003 alkalmazásoknál, amely számos átviteli módszert támogat, beleértve az irányítás átvételét, a valós idejű fájlátvitelt és a pillanatképeket a VMware ESX 3.x, 3.5 és a Citrix XEN Enterprise 4.1 esetében. Így az ügyfelek egyetlen megoldással megvalósíthatják a hatékony átvitelt.
A Citrix XenServer kibővített támogatása: Támogatja az alkalmazás átvitelét „bárhonnan- virtuális gépre” (X2V), illetve virtuális gépről lemezképfájlba (V2I) a Citrix XenServer Enterprise 4.1 környezetben a 32 bites Windows XP, 2000, 2003 és a 64 bites Windows Server 2003 esetén. Így az ügyfelek felgyorsíthatják és leegyszerűsíthetik az integrációt, és a lehető legjobban használhatják ki informatikai befektetéseiket.
Jobb lemezképkezelő funkciók: A rugalmas lemezképkezelés támogatása hatékonyabb alkalmazás-védelmet eredményez, és eközben jelentős megtakarításokat jelent mind munkaidőben, mind pedig a sávszélességben és a tárolási költségekben. A kiemelkedő lemezkép-importálási és -exportálási funkciók, valamint az automatizálás lehetővé teszi, hogy a szervezetek könnyebben létrehozzák és kezeljék a kiszolgáló-alkalmazások lemezképalapú tárolását a biztonsági mentésekhez és a katasztrófa-helyreállításhoz, valamint csökkentsék a lemezképkezeléssel járó költségeket.
Drasztikusan nőtt az alkalmazás-átvitel sebessége a különböző hálózatokon, a Gigabit Ethernet hálózatoktól kezdve a nagy késleltetéssel működő WAN környezetekig. Ezen kívül mindenhol használhatóak a nagyvállalati alkalmazás-átviteli funkciók, például a kiszolgálószinkronizálási vagy a feladatautomatizálási és az átvitel utáni tesztelésre alkalmas szolgáltatások, amelyek a minimálisra csökkentik az állásidőt, és maximalizálják az alkalmazás-átvitel integritását. A PlateSpin PowerConvert nagyvállalati szintű megbízhatósága révén csökkenti az átviteli projektekhez szükséges időt és az üzleti kockázatokat, így hamarabb lesz eredményes a rendszer a nagy méretű adatközpontokban.

A PlateSpin technológiája függetleníti az alkalmazást a hardverplatformtól, lehetővé téve az adatok, alkalmazások és operációs rendszerek hálózaton belüli mozgatását a fizikai vagy virtuális gépek között. A kiszolgálók alkalmazásának fizikai és virtuális környezetekben történő hordozhatóságának, védelmének, kiosztásának és optimalizálásának köszönhetően a vállalatok csökkenthetik a költségeket, a rendszer bonyolultságát és a kockázatokat. Az alkalmazás beépített profilkezelése és tervezése segítségével a PlateSpin megoldásai javítják az adatközpont-kezdeményezésekkel elérhető sebességet és minőséget, így megkönnyítik a heterogén informatikai környezetek felügyeletét. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Navalnij szabadon bocsátását kérte Putyintól az Európai Tanács elnöke

Navalnij szabadon bocsátását kérte Putyintól az Európai Tanács elnöke

A Kúria ítéletéből tudta meg Mészáros Lőrinc, hogy közszereplő

A Kúria ítéletéből tudta meg Mészáros Lőrinc, hogy közszereplő

Álmentős fosztott ki több magyar vendégházat

Álmentős fosztott ki több magyar vendégházat