szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A  KKV szektor számára tervezett három új, fényes fekete...

A  KKV szektor számára tervezett három új, fényes fekete borítású notebook - az SL 300, SL 400 és SL 500 -, igazi csúcstechnológiákkal van felszerelve, köztük a beépített, mobil szélessávú vételre képes antennával vagy az opcionálisan rendelkezésre álló, kiváló multimédiás képességeket felvillantó  Blu-Ray lejátszóval. A beépített hangszóró és a mikrofon, továbbá – bizonyos modellekben – a beépített webkamera segítségével kiváló minőségben bonyolíthatók az interneten a hang- és videoalapú konferenciahívások, a HDMI/VGA-kompatibilitásnak köszönhetően pedig a HD-felbontású videók is megtekinthetők. A notebookok természetesen rendelkeznek WiFi, Ethernet és választható Bluetooth kapcsolódási lehetőségekkel is.

Minden, amire a kisvállalkozásoknak szükségük lehet, ott lapul az SL 300 belsejében

Azoknak a felhasználóknak, akiknek időnként szükségük lenne némi segítségre, például az internet-csatlakozás beállításakor, jelszavaik kezelésekor, az adatmentés vagy a számítógép meghajtó-programjainak frissítése során, jól jöhet a Lenovo Care Tools szoftvercsomag. A benne található programok  – így például az Access Connections (Könnyű hálózati csatlakozás), a Client Security Solutions nevű ügyfélbiztonsági megoldás, a Rescue & Recovery (Adatmentés és -visszaállítás egy gombnyomásra), a Presentation Director és System Update (Rendszer frissítés) – ugyanis segítenek megoldani a mindennapi számítógépezés során felmerülő problémákat, ezzel is egyszerűbbé és gyorsabbá téve a komputer üzemeltetését.
Az SL sorozat mellett hat másik új notebookot is bemutatott a Lenovo: a ThinkPad R400, R500, T400, T500, X200 és W500-as gépeket. Valamennyi új ThinkPad notebook - beleértve az SL-sorozatot is - az Intel legújabb Centrino 2 processzortechnológiáját alkalmazza.
Annak érdekében, hogy a kisvállalkozások a legnagyobb hatékonyságot érhessék el számítógépeikkel, és a szervizszolgáltatások iránti növekvő igényt is kielégítse, a Lenovo széles körű garanciális szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek: a 2 vagy 3 éves  garanciakiterjesztésen túl akár 4 éves helyszíni garanciakiterjesztés is választható.
A ThinkPad SL400-at és SL500-at augusztus végétől lehet majd megvásárolni a Lenovo viszonteladóinál, míg a többi most bejelentett notebookot szeptember végétől érdemes keresni a boltok polcain.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Egy túszválság, amely megváltoztathatta egy amerikai elnökválasztás eredményét

Egy túszválság, amely megváltoztathatta egy amerikai elnökválasztás eredményét

Nem fogadja el a bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Nem fogadja el a bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség