szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Fort Lauderdale-i székhelyű, Super Sailmakers cég a növekvő üzleti...

A Fort Lauderdale-i székhelyű, Super Sailmakers cég a növekvő üzleti tevékenységeinek támogatására választotta az SAP kifejezetten kisvállalkozások számára kínált integrált vállalatirányítási rendszerét. Igazi kisvállalkozásról van szó, ahol 15-en dolgoznak, és közülük nyolc használja az SAP Business One alkalmazást, mégpedig azért, hogy egyszerűen tudják nyomon követni az üzleti folyamatokat a tranzakciók lezárásától kezdve a termékek előállításán és leszállításán át, a költségvetés szabályozásán keresztül, egészen a szervízszolgáltatásokig és az üzleti partnerhálózat fejlesztéséig. 

Közkedvelt a kisvállalkozások körében

A SAP egyébként az elmúlt két év során megduplázta az SAP Business One alkalmazás teljes ügyfélbázisát: 2006 júniusában ban regisztrálták ugyanis-a tízezredik ügyfelet, egy indiai vállalkozást.
A hazai helyzetről a következőket mondta Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. channel managere: „A külföldi növekedést a rendszer magyarországi elterjedése is tükrözi: a Magyarországon 2004-től elérhető kisvállalati megoldást mára közel 500 cég választotta versenyképessége növelésére” .

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eső, hó, hideg és tél jön

Eső, hó, hideg és tél jön

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály

Eladó egy szinte nem is létező ritkaság, egy kombi Mercedes S-osztály

Karantén, maszkellenesség és halottak milliói: így pusztított száz éve a spanyolnátha

Karantén, maszkellenesség és halottak milliói: így pusztított száz éve a spanyolnátha