szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az újszerű találati ablakhoz semmit sem kell letöltenünk vagy telepítenünk...

Az újszerű találati ablakhoz semmit sem kell letöltenünk vagy telepítenünk, csupán a www.search-cube.com weboldalt kell felkeresnünk. A google keresőmotoron alapuló oldal egészen meglepő formában fogja szolgáltatni a találatokat, legyenek azok weboldalak, képek vagy videók. Az hogy minden ömlesztve van, még nem is lenne különeleges, ám a forma, amelybe az eredményeket öntötték, annál figyelemre méltóbb.

A search-cube szóra kerestünk

Az oldal egyébként meglehetősen puritán külsővel tárul a szemünk elé, de írjunk csak be valamilyen (lehetőleg nem magyar) szót a keresőmezőbe, és azonnal életre kell a site, egy színes képekből álló 3d-s kocka alakul ki a szemünk előtt, amely akár 96 weboldal, kép, videó adatait és elérhetőségét tartalmazhatja.
Ha bármelyik kis képre ráállunk az egérrel, jobbra megnézhatjük, pontosan milyen találatról van szó, s a Google keresési eredményeitől eltérően itt még a weboldalcímek is képes formában jelennek meg.

A kocka alkotóelemei (azaz a találatok) közötti eligazodás roppant egyszerű: a Shift billentyű lenyomva tartása és az egér mozgatása hatására elfordul a kocka, és ha bármelyik kis képre rákattintunk, máris a hivatkozott weboldalon találjuk magunkat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták

Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták

Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak

Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak

Eltáncolták, papírból hajtogatták és bútort is készítettek a Rubik-kockából

Eltáncolták, papírból hajtogatták és bútort is készítettek a Rubik-kockából