szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Sol Free SolitaireA pasziánsz szinte minden rendszeren népszerű, így azután nem nagy...

Sol Free Solitaire
A pasziánsz szinte minden rendszeren népszerű, így azután nem nagy meglepetés, hogy iPhone-ra is létezik. A Sol Free felülete nagyon ízléses, és az apró kártyák dacára nem jelent problémát játszani vele. Öt különféle kártyajátékot tartalmaz, mindegyikhez kapunk egy rövid szabályzatot is (angolul). Kérhetünk segítséget, ha esetleg elakadunk, és van visszavonási lehetőség is, ha meggondoltuk magunkat.

A Sol Free ingyenes, de ha nem érjük be az ötféle kártyajátékkal, megvásárolhatjuk a további játékokat is tartalmazó Solebon elnevezésű változatot.
iTunes link 

reMovem Free
A reMovemben az azonos színű buborékokat tudjuk eltávolítani (minimum kettőnek kell egymás szomszédságában lenni függőlegesen vagy vízszintesen). Minél több azonos színű buborékot tudunk törölni egy mozdulattal, annál több pontot kapunk, így elsősorban arra érdemes „rámenni”, hogy lehetőleg minél több ilyen buborékot sikerüljön egymás mellé „imádkozni” egy vagy két kiválasztott színből. 

A program egyszerűsége ellenére hosszú időre remek kikapcsolódás. Windows Mobile-ra ugyanezt megkapjuk alapból (bár nem ilyen pofás grafikával), iPhone-ra pedig letölthetjük ingyen (aki kicsit turbózott változatra vágyik, az megvásárolhatja a kereskedelmi verziót is belőle).
iTunes link

Checkers
Nem hiszem, hogy a dámajátékot különösebben be kellene mutatni. A sakk méltó ellenfele természetesen iPhone-on is gond nélkül játszható, akár a gép ellen, akár kétjátékos üzemmódban. 

Sőt, még demó mód is van, így aki esetleg nem lenne tisztában a szabályokkal, a gép segítségével gyorsan megtanulhatja. A játék gyors, szép és mivel a nehézségi szint állítható, a kezdőktől a haladókig mindenkinek igazán jó kikapcsolódás.
iTunes link

SuperHorsey
Ha már szóba került a sakk, emeljünk ki abból egy figurát: a lovat. Ez a figura közlekedik ugyebár L(ó) lépésben a sakktáblán. Nos, a SuperHorsey-ban is ezt a nyomvonalat követheti, azonban nem a sakktáblán, hanem különböző nehézségi szintű pályákon, magányosan. 

A dolog korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, a játék időre megy, s talán az sem lep meg senkit, hogy a pályák egyre nehezebbek. Nagyszerű és igazán elgondolkodtató kihívás mindenkinek. Mellesleg a grafika és a zene is remek hangulatú.
iTunes link

Dots Free
Végül álljon még itt egy remek területfoglalós játék, a Dots Free. Ebben a “falak” megrajzolásával kell körbekerítenünk lehetőleg minél több négyzet alakú területet.

A program több nehézségi szinten játszható, de ha ráuntunk a gépi ellenfélre, akkor ketten is játszhatjuk egy iPhone-on, vagy hálózaton keresztül két készüléken.
iTunes link

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Dobja el az iPhone-ját!

Az ingyenes iThrown alkalmazás az iPhone-ban található gyorsulásmérőket...

Ütközés, baleset után Verstappen nyerte a Forma-1 futamát

Ütközés, baleset után Verstappen nyerte a Forma-1 futamát

A műtüdőre kerülő covidosok háromnegyedét meg tudják menteni Bécsben

A műtüdőre kerülő covidosok háromnegyedét meg tudják menteni Bécsben

Radar360: Orvosbéremelés EU-pénzből, a kommunizmus szelleme járja be Budapestet

Radar360: Orvosbéremelés EU-pénzből, a kommunizmus szelleme járja be Budapestet