szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az ünneplés jelen esetben egy kedves kis akcióval párosul: az Amazon Twitter oldalán...

Az ünneplés jelen esetben egy kedves kis akcióval párosul: az Amazon Twitter oldalán meghirdetett akció szeptember hatodikáig tart (jó lesz tehát sietni)! Csak látogassuk meg a promóciós oldalt, majd üssük be a kódot (FIRSTMIL) és máris kapunk egy ingyenes zenét a cég igen jelentős adatbázisából. Persze kell hozzá egy Amazon.com account, de az ingyenes. A választott dal értéke nem haladhatja meg a 1,29 dollárt.

Aranyos akció, kérdés azonban, hogy a mai világban, amikor egy klikkeléssel teljes diszkográfiák tölthetőek le, van-e értelme? De azért köszönjük Amazon, és gratulálunk az egymilliomodik Twitter követőhöz!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!