szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A gyerekek egyik kedvenc mesefigurája manapság Ben 10, az amúgy átlagos kisfiú, akinek azonban egy különös véletlen...

A gyerekek egyik kedvenc mesefigurája manapság Ben 10, az amúgy átlagos kisfiú, akinek azonban egy különös véletlen folytán egy még különösebb óra került a csuklójára. Ez a bizonyos óra, az Omnitrix lehetővé teszi, hogy Ben különféle idegen lények alakjait öltse magára.
Ha valaki unná Ben idegen lény formáit, az most saját maga készíthet szebbet, jobbat, harcosabbat, félénkebbet stb.

A sajátkészítésű karakterek akár meg is mérkőzhetnek egymással

A Cartoon Network weboldalán található, Ben 10 idegenlény-tervező olyan ingyenes webes alkalmazás, amelynek a tartalmát a felhasználók alakítják. A gyerekek a tervező segítségével elkészíthetik saját idegen lényüket, és szuper képességekkel ruházhatják fel azokat. A kész lényeket azután feltölthetik a cartoonnetwork.hu speciálisan e célból kialakított galériájába, és összemérhetik erejüket más idegen lényekével.
A Cartoon Network felhasználók által generált játékok (UGC) iránti komoly elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már a második ilyen jellegű játékát tette közzé. Az új játékok sikerét jól példázza, hogy a Ben 10 játéképítővel az október 22-i hazai megjelenés óta 1,5 milliószor játszottak és 7000 különböző játékot terveztek, a Ben 10 idegenlény-tervezővel pedig az már indulás első napjaiban 1044 „alient” terveztek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!