szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Néhány nappal ezelőtt még éppen arról írtunk, hogy akár egér nélkül is lehet webet böngészni, erre eljön a hétvége és...

Néhány nappal ezelőtt még éppen arról írtunk, hogy akár egér nélkül is lehet webet böngészni, erre eljön a hétvége és máris arról papolunk, hogy micsoda kattintásfüggő is az ember. De hát mit csináljunk, ez már csak így van. Aki a korábban bemutatott programot nem rendszeresíti, hanem továbbra is az egérben bízik, annak legalább azzal illik tisztában lennie, hányszor kattint egy nap az egér gombjaival. De ki tudja megmondani, pontosan hányat is kattintunk ez idő alatt?
Nos, bármily hihetetlen, van olyan program, amely éppen ezt méri: a WinOmeter.
A program az elindítása után fáradhatatlanul jegyzi, melyik egérgombbal kattintunk, a végén pedig napi összesítést kérhetünk tőle. Arról ugyan gőze sincs, hogy mire kattintottunk pontosan, de az összesített adatok láttán is lefordulunk majd a székről egy dolgosabb nap után… Mellékesen menti a billentyűlenyomások számát is, az eredményeinket pedig elmenthetjük szövegfájlba is.
Ha akarjuk, folyamatosan is nyomon követhetjük, hol tartunk, de háttérbe is küldhetjük a programot, hogy ne zavarjon minket.

A mérési adatokat folyamatosan figyelhetjük

Mivel billentyűzetnaplózó programról van szó, a biztonság kedvéért ezt is átnézettük az összes friss víruskergetővel, és nem találtunk semmi gyanúsat. Ettől függetlenül csak az használja, aki megbízik benne, saját felelősségre.

A napi adatokat exportálhatjuk is

És hogy ennek mi értelme? Nos, azon felül, hogy megtudjuk, mitől megy tönkre az egerünk, és mitől görcsölnek nap végére az ujjaink, valószínűleg semmi.
Mindenesetre ha vállalkozó kedvű olvasóink esetleg megosztják velünk 1-2 napnyi eredményüket, azt örömmel vesszük itt a Hozzászólásoknál a cikk alatt. Díjnak ugyan csak egy virtuális vállon veregetést tudunk felajánlani, de még az is lehet, hogy tanulságos (esetleg elrettentő) eredmények születnek… :)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Műemléki felújításokat díjaztak

Műemléki felújításokat díjaztak

Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását

Félmilliárddal támogatja a kormány a falusi kutyák és macskák ivartalanítását

7 személyes villanyautóként itt az új VW ID.6

7 személyes villanyautóként itt az új VW ID.6