szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Carnegie Mellon’s Entertainment Technology Center nem megy a szomszédba, ha újító elképzelésekről van szó: a...

 A Carnegie Mellon’s Entertainment Technology Center nem megy a szomszédba, ha újító elképzelésekről van szó: a Surfacescapes (Surface-en futó RPG) is az ő „agyszüleményük”, de kitaláltak már interaktív marketing DVD-t és még ezerféle elképesztő projektet.

Az Aura Project nevű kezdeményezés lényege: a szociális hálókon minden felhasználónak legyen egy virtuális mása is, egy kis avatarja. Eltérően a Twittertől, ahol csak szöveges üzenetekben tudathatjuk a világgal, hogy éppen mit is csinálunk, az Aurával összekötött Twitterben apró animált figuránk mutatja, merre járunk és mivel foglalkozunk éppen. A dolog jellege miatt a célcsoport egyértelműen a fiatalok – nem véletlen, hogy az Aura kitalálói az XBOX Live Avatarokat vették alapul a projekthez.

A projekt várhatóan nagyon népszerű lesz az XBOX konzolokon és a Windows 7 telefonokon, de hogy a Twitter, Facebook integráció hogyan valósul majd meg, arról egyelőre hallgatnak a fejlesztők. Butaság vagy éppen ellenkezőleg?

Fel fogják vajon kapni a netezők, és nemsokára izgő-mozgó virtuális emberkékkel lesz tele a Facebook, a Twitter a mobilok és az XBOX Live? Meglátjuk…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Kipróbáltuk: Avatar The Game

Valószínűleg üzleti okai vannak: próbáljunk meg minél több bevételt generálni, addig, amíg tartós a film körüli „hype” .

Gazdaságos környezetvédelem: így is lehet!

Gazdaságos környezetvédelem: így is lehet!

Tisztújítást tartottak a polgárőrök, Markos György is bekerült az elnökségbe

Tisztújítást tartottak a polgárőrök, Markos György is bekerült az elnökségbe

A debreceni fociklub két kaszinóban is tulajdonos, ám most kivásárolják őket

A debreceni fociklub két kaszinóban is tulajdonos, ám most kivásárolják őket