szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha az életünkről (szerencsére) nincs is szó, azért néha meglehetősen komoly gondokat okozhat, ha nem készülünk el...

 Ha az életünkről (szerencsére) nincs is szó, azért néha meglehetősen komoly gondokat okozhat, ha nem készülünk el határidőre egy-egy fontos munkával (nyár lévén, a dolgozatokat most meg sem merjük említeni!). Ilyenkor siethet a segítségünkre egy ingyenes online szolgáltatás, amely nem tesz egyebet, mint úgy „elszúrja” félkész művünket, hogy az egy elkészült, ám valami végzetes hiba miatt (ami ugyebár könnyen előfordulhat a számítógépek világában) megnyithatatlannak tűnik. A címzett tehát látja a létező dokumentumot, látja annak méretét (azaz érezheti mögötte a tartalmat), ám amikor meg akarja nyitni, például az alábbi hibaüzenetet kapja:

Ilyenkor azután jön vissza nekünk a levél, hogy sajnos megnyithatatlan az általunk küldött fájl, s attól függően, hogy tanárunk (főnökünk) milyen gyorsan reagál, nyertünk egy kis isőt, hogy befejezzük művünket.

S hogy miként jussunk az elszúrt fájl birtokába? Nos, nincs más dolgunk, mint felmenni a Documentum Corrupter weboldalára, ahol egy végtelenül leegyszerűsített felület tárul elénk.

Nincs más dolgunk, mint feltölteni a félkész dokumentumot

Itt a „fájl kiválasztása”  gombra kattintás után fel kell töltenünk a szóban forgó dokumentumot (ha tényleg biztosak szeretnénk lenni abban, hogy senki sem tudja megnyitni, pipáljuk ki a Shuffle the pieces opciót), majd a Submit gombra kattintani. Egyetlen pillanat, s már letöltésre vár az elszúrt fájl. Azonban ügyeljünk arra, hogy más néven mentsük ki, mint eredeti munkánkat, mert akkor még az is elveszik, amit addig megcsináltunk.

Szóval, ilyen egyszerűen nyerhetünk még egy kis időt, ha bajba kerültünk, s most már csak azon szurkoljunk, hogy főnökünk/tanárunk ne olvassa ezt a cikket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az Európai Bíróság előtt a Stop Soros

Az Európai Bíróság előtt a Stop Soros

Majkát kiengedték a kórházból, és végtelenül hálás a balassagyarmatiaknak

Majkát kiengedték a kórházból, és végtelenül hálás a balassagyarmatiaknak

Most már egyhuzamban 24 órán át is lehet videotelefonálni a Teams-szel

Most már egyhuzamban 24 órán át is lehet videotelefonálni a Teams-szel