szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az iPad megjelenése és gyors sikere késztette ugyanis az Amazont a Kindle árának radikális csökkentésére, így került...

Az iPad megjelenése és gyors sikere késztette ugyanis az Amazont a Kindle árának radikális csökkentésére, így került az e-olvasó a számomra elfogadhatónak tartott árkategóriába. (Az eladási adatok szerint nem vagyok ezzel egyedül.)
Ahogy már korábbi bejegyzésemben is megírtam, nem akarok "tesztelni", inkább az eredeti forrásokhoz irányítom az érdeklődőket. A már említett cikkeken,  oldalakon  kívül mindenképpen az érdeklődők figyelmébe ajánlom a Kindle-varázs blogot. Nagyon jól szerkesztett blog, ahol gyakorlatias információk érhetők el. (Magyar billentyűzet, ingyenes e-könyvek stb.)

Tesztelést, részletes ismertetést helyett - közkívánatra -  néhány személyes tapasztalatomat szívesen megosztom a Kindle-vásárlást fontolgatókkal.

Aki kíváncsi a személyes tapasztalatokra, a HVG Médiablogján olvashatja el Pollner beszámolóját >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Kindle 3 élménybeszámoló

A meglepetés sem maradt el: A november 23-án megrendelt készülék szállítását január közepére ígérték.