szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ma már nem jelent gondot, ha fájlokat szeretnénk megosztani távoli ismerőseinkkel. Azonban mindig születnek újabb és a korábbiaknál kreatívabb megoldások.

Manapság könnyen juttatjuk el ismerőseinknek nagyobb fájljainkat is, hiszen a fájlmegosztó szolgáltatásokkal lassan „internetet lehet rekeszteni”. Ezek azonban általában egy kaptafára működnek: feltöltjük az anyagot, partnerünk e-mailt kap, majd letölti az oldalról az állományt.

A jelenleg béta állapotú Jumpshare üdítő kivétel: saját fájlnézője van, ráadásul több mint 200 fájlformátumot ismer, így azután mindent azonnal, online megnézhetünk, semmit sem kell letölteni a gépünkre.

A Jumpshare felülete valóban spártai, egyszerű fogd és dobd módszerrel vagy a hagyományos tallózás után tölthetjük fel a megosztani kívánt fájlt. Ezután dönthetünk, mi legyen vele a továbbiakban: megoszthatjuk a linkjét, elküldhetjük e-mailben, vagy jelezhetjük létét a nagy közösségi oldalakon.

Azonnal megnézhetjük a videókat is

Ha az e-mailes megoldást választottuk, akkor a partnerünknek elég csak a levélben jött linkre kattintani, és máris a Jumpshare oldalára kerül, ahol azonnal megnyithatja, megnézheti a küldeményt, nem kell letöltenie a gépére. Mint említettük, a fájlmegosztó meghökkentően nagy tudású: több mint 200 formátumot ismer, s ez garancia arra, hogy akár filmet, akár zenét megnyithassunk vele.

A szolgáltatás használatához egyelőre nincsen szükség semmiféle regisztrációra, illetve még azt kell tudni róla, hogy két hétig őrzi meg a feltöltött fájlokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb 56 ember halálát okozta a koronavírus-fertőzés Magyarországon

Újabb 56 ember halálát okozta a koronavírus-fertőzés Magyarországon

Kövér eddig 79 millióra büntette a képviselőket, Jakab Péter fizette a legtöbbet

Kövér eddig 79 millióra büntette a képviselőket, Jakab Péter fizette a legtöbbet

Több milliárd euróval csökkenhetnek a zenei jogdíjak a járvány miatt

Több milliárd euróval csökkenhetnek a zenei jogdíjak a járvány miatt