szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színes, műanyag iPhone-borítások után ezúttal az a doboz szivárgott ki, amelyben az informátor szerint árusítani fogják majd az olcsó(bb) iPhone-t.

A kínai WeiPhone fórumra feltett kép tanúsága szerint iPhone 5C lehet majd az eddigieknél olcsóbb új iPhone modell neve. A fotó alapján úgy tűnik, hogy nem csak a mobil burkolata lesz műanyag, hanem a készülék doboza is.

©

A iPhone 5C az iPhone 5S-sel együtt, szeptemberben érkezhet. Az Apple marketinges vezetője a korábbi, 99-149 dollár közti iPhone-árakat lényegében cáfolta, ennél tehát valószínűleg drágább lesz az olcsóbb iPhone, de a 149 és a jelenlegi 499 dolláros ár között azért van még bőven kedvező lehetőség.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lewis Hamilton: George halála nem volt hiábavaló

Lewis Hamilton: George halála nem volt hiábavaló

Tovább terjeszkedik az Amazon tenyérfizetős rendszere

Tovább terjeszkedik az Amazon tenyérfizetős rendszere

Teknősbéka talált fejen egy idős nőt Floridában

Teknősbéka talált fejen egy idős nőt Floridában