szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Gutenberg galaxisból kilépve az „e” világban is arat a Szentírás: felzárkózott a legtöbbet letöltött alkalmazások közé.

Androidos és iOS-es eszközökre egyaránt letölthető a biblia mobil változata, és töltik is le szorgosan a felhasználók. A Lifechurch.tv által, egy úgynevezett digitális misszió keretében öt évvel ezelőtt megjelentetett YouVersion app azóta sokat fejlődött, immár Biblia névre hallgat, rengeteg nyelven vált elérhetővé, és a hónap elején már túllépte a 100 milliós letöltést.

A Biblia sikere tehát töretlen, hiszen már 2010-ben is a legkedveltebb alkalmazások között szerepelt, 2012 májusára pedig már 50 millióan vihették magukkal a zsebükben, pontosabban mobil készülékeiken.

A 100 milliós letöltési szám is azt mutatja, sikeres volt a digitális misszió, a felhasználók valóban vevők arra, hogy a saját nyelvükön, saját szokásaiknak, időbeosztásuknak megfelelően tanulmányozzák az „igét”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A vakcinaviták a Brexit híveit erősítik az Egyesült Királyságban

A vakcinaviták a Brexit híveit erősítik az Egyesült Királyságban

Felvásárolja a Microsoft az Apple Sirijét is fejlesztő Nuance-t

Felvásárolja a Microsoft az Apple Sirijét is fejlesztő Nuance-t

Egy kicsit mindenféle az új Citroen C5 X

Egy kicsit mindenféle az új Citroen C5 X