szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple minden jel szerint jövő héten mutatja be az új iPad modelleket. A magyar üzletek is készletsöprő akciózásba kezdtek, tízezrekkel olcsóbban lehet most iPadhez jutni.

A legtöbb kereskedőnél már 80 ezer forintért hozzá lehet jutni az eredetileg 100 ezer forintba kerülő 16 gigás, csak wifis iPad minihez. A Retina kijelzős iPad hasonló konstrukcióban 150 ezer helyett 130 ezer forintba kerül. Legkevésbé a szintén forgalomban lévő iPad 2 tabletet éri meg most venni, olyan hellyel ugyanis nem találkoztunk, ahol ennek – 100 ezer forintos – árát is leszállították volna.

Az Apple hivatalos tájékoztatása szerint jövő kedden tart majd sajtóeseményt, melyen minden jel szerint a nagy és a mini iPadből is új modelleket mutat majd be.

A globális piacon jelentős átrendeződést és súlyponteltolást elérő iPad mini idehaza nem idézett elő ekkora felfordulást sem a konkurencia, sem az Apple termékek háza táján. A legfőbb ok: mindent visz az ár, amit 30 ezer fölött már soknak tartunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kepes András Demeter Szilárdról: Ez az ember így gondolkodik

Kepes András Demeter Szilárdról: Ez az ember így gondolkodik

Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

Beintettek a georgiai republikánusok Trumpnak

Beintettek a georgiai republikánusok Trumpnak