szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiába van hivatalos Facebook-oldala a budapesti kormányhivatal munkaügyi központjának, ugyanis munkaidőben nem frissíthetik azt, mivel le van tiltva a közösségi oldal az összes hivatali gépen.

A Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ Facebook-oldalára január 28-án került ki egy poszt, melyben elnézést kérnek amiatt, hogy ritkán posztolnak és késve válaszolnak az üzenetekre és meg is magyarázzák, miért.

"Ennek mindössze egyetlen oka van: le van tiltva a Facebook a munkaügyi központban, így kizárólag este (otthon) van lehetőségünk ezeket megtenni (esetleg, ha szabadságon vagyunk, és azt internet közelben töltjük). Ezért arra kérjük Önöket, ha olyan kérdésük van, ami sürgős és gyors választ várnak rá, akkor azt ne itt tegyék fel, hanem a [email protected] e-mail címen!" – írják. A posztot szerda délelőtt levették az oldalról.

A Facebook-oldalt a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ befektetés ösztönzési és szolgáltatási osztályának munkatársai kezelik – tudta meg a hvg.hu. Lapunk kereste a hivatalt, ahol azt közölték: központi utasításra nem nyilatkozhatnak az ügyről.

©

A kormányzati szervezet facebookos oldalának egyébként már az üzemeltetők által választott URL-je is érdekes, amit elvileg az egyszerűbb elérés és népszerűsítés miatt enged létrehozni a Facebook. Az oldal a facebook.com/BudapestFovarosKormanyhivatalaMunkaugyiKozpont címen érhető el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tudatosan veszi el a kedvét a szegényeknek a gyerekvállalástól a kormány

Tudatosan veszi el a kedvét a szegényeknek a gyerekvállalástól a kormány

Újabb minisztere hagyja ott Trumpot

Újabb minisztere hagyja ott Trumpot

Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni

Pénzügyileg is megérné a természetbe fektetni