szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Akár a közösségi oldalakon, akár e-mailben szokta megosztani ismerőseivel a neten talált érdekességeket, ezt a Chrome-bővítményt érdemes telepítenie.

Ha találunk egy érdekes cikket, képet, videót, azt megosztjuk – ez már természetes, ezért sok oldalon adnak ehhez segítséget különféle közösségi webes gombokkal. Igen ám, de azoknál még gyorsabban működik és sokrétűbb a Snipandshare Chrome-bővítmény. Telepítés és facebookos vagy twitteres regisztráció után ugyanis három lehetőséget is kínál, ha a böngőszőben a logójára kattintunk.

Ha a "Select image, video or text" lehetőséget választjuk, akkor kijelölhetünk egy szövegrészletet, vagy egyszerűen csak a megosztani kívánt képre, videóra kattintunk egyet és azt oszthatjuk meg. A "Take a snapshot" révén az egér lenyomva tartásával kijelölhetünk egy bármekkora részt az oldalból, míg a "Whole page" segítségével az egész oldalt.

©

Miután ezzel megvagyunk, megjelenik egy ablak. A középső szöveg mezőbe bármilyen megjegyzést írhatunk, ha pedig e-mailben akarjuk elküldeni, akkor a felső mezőbe beírhatjuk az e-mail címet. Ha a közösségi oldalon osztanánk meg, akkor csak ki kell jelölni hogy Facebookon és/vagy Twitteren tennénk meg.

Nincs más hátra, mint a "Share" gombra kattintani és már el is küldtük a linkkel együtt e-mailben és/vagy a közösségi médiára a kiválasztott tartalmat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Veneto tartomány kormányzója: A magyarok nyugodtan foglaljanak szálláshelyet

Veneto tartomány kormányzója: A magyarok nyugodtan foglaljanak szálláshelyet

Már készül a mobilos érzékelő, ami képes lehet kimutatni a koronavírus jelenlétét

Már készül a mobilos érzékelő, ami képes lehet kimutatni a koronavírus jelenlétét

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton