szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha a fővárosban szokott játszani, akkor egy kattintásra van a térképtől, amely a Pokémon GO-ban minden Budapesten begyűjthető zsebszörnyet mutat.

Már a világ több nagyvárosának van olyan térképe, amelyen a Pokémon GO játékban begyűjthető minden zsebszörnyet mutat, de Budapestnek nem volt. Eddig, ugyanis elkészült a budapesti Pokémon GO Map térkép, amely a fővárosban fellelhető pokémonok helyét mutatja. Egy kattintás és senki sem marad észrevétlen a városban játszók számára.

Az oldal bal felső sarkában látható a "Beállítások" menüpont, ahol megadható, hogy a természetesen (Wild) és csapdával odacsalogatott (Lured) pokémonokat mutassa-e a térkép vagy sem. Ha olyanokat már nem szeretne látni, amelyek már megvannak, akkor azok nevét beírhatja a "Pokémonok elrejtése" alatti rubrikába, így csak olyanok látszódnak majd a térképen, amelyekre még vadászik.

©

A pokémonokra kattintva több fontos információt is megkap. Egy visszaszámláló mutatja, hogy meddig lesz az adott helyen elérhető a pokémon, a "Mutasd az irányt" feliratra kattintva pedig egy Google-téképet fog kapni, amely a zsebszörnyhöz vezet. A pokémon neve melletti számra kattintva annak adatlapját is megnézheti – ehhez kiegészítésként még egy hasznos alkalmazást is ajánlunk.

A következő hetekben a fejlesztők több magyar városnak is szeretnék elkészíteni a pokémonos térképét, erről a napokban majd szavazni is lehet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
9 000 000 mAh-s akkut árulnak az eBayen, nem nagy meglepetés, mi jön helyette

9 000 000 mAh-s akkut árulnak az eBayen, nem nagy meglepetés, mi jön helyette

Újra lehet darálni a Jóbarátokat, visszatér egy itthon is elérhető streaming-szolgáltatóra

Újra lehet darálni a Jóbarátokat, visszatér egy itthon is elérhető streaming-szolgáltatóra

Jahn Ferenc kórház: Nem vált működésképtelenné a II. belgyógyászati osztály

Jahn Ferenc kórház: Nem vált működésképtelenné a II. belgyógyászati osztály