szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha eddig azt hitte, unalmas a főzés, akkor vessen egy pillantást az alábbi konyhai segítőre.

Aki nem szeret annyira főzni, az néha rabszolgamunkaként éli meg ezt a ténykedést. A Hello Egg! nevű mesterséges intelligencia alapú eszköz viszont nemcsak hogy egyedi módon segíti a főzést, de még a szakács szórakoztatásáról is gondoskodik.

A hagyományos tojásfőzőre emlékeztető készülék 3,5”-es kijelzőjén nézhetők meg az ételkészítést lépésről lépésre bemutató videók (az azért elgondolkodtató, hogy mennyit lehet látni egy ekkora képernyőn), és ha valami nem egészen érthető, akár kérdéseket is fel lehet tenni az eszköznek (itt lép a képbe a mesterséges intelligencia).

A kuktáskodáson kívül a Spotify bevetésével szórakoztathat, de hangos kérésre meghallgatjuk a híreket, az időjárás-jelentést, és beállíthatunk emlékeztetőket, időzítést. Az okos konyhai segítő valamikor a jövő év elején (állítólag februárban) kerül forgalomba, egyelőre még nem tudni, mennyiért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!