szerző:
hvg.hu

Ugyan személyi sérülés nem történt, de azért nem jó hír, hogy egy újabb gyártó (nem a Samsung) androidos telefonja robbant fel nemrégiben.

A legújabb telefonrobbanásos eset Indiában történt, és ahogy az a kapcsolódó tweetből kiderül, egy Lenovo K4 Note robbant fel egy íróasztalon. A Lenovo példás gyorsasággal reagált a posztra, további információkat kérve, illetve azt, hogy közvetlenül is vegyék fel a kapcsolatot a telefon tulajdonosával.

©

A korábbi modell, a Lenovo K3 Note tulajdonosai, akik egyből hozzá is szóltak a tweethez, állítólag több fórumon is panaszkodtak a telefon túlmelegedéséről, és arról is hallani, hogy egy Marshmallow szoftverhiba állhat a háttérben, pontosabban az upgrade után jelentkezett a gond. Egyelőre nem tudni, milyen szoftververzió futott a most felrobbant telefonon, mint ahogy azt sem, hogy töltötték-e éppen a telefont. Mindenesetre a képekből az derül ki, hogy ugyanúgy az akkutól indult a robbanás, mint a Galaxy Note7 esetében.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!