szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Augusztustól nem lesz elérhető a papír fényképeket digitalizáló, hazánkban népszerű Heirloom alkalmazás. Mutatjuk, hogyan mentheti el a képeit, és azt is, mit használjon erre a célra a továbbiakban.

Jó ideig a magyar letöltési toplisták élén volt a Heirloom, miután megírtuk, hogy ezzel az alkalmazással egyszerűen és jó minőségben, szkenner nélkül lehet digitalizálni a régi papír fényképeket. Sajnos kiderült, hogy holnaptól már nem lesz elérhető a szolgáltatás, így aki itt mentette el régi fotóit, még ma mentse el őket a számítógépére vagy mobiljára.

Ha számítógépen belép a fiókjába, azonnal egy figyelmeztetést fog látni a keddi megszűnésről, erre kattintva kiválaszthatók azok a digitalizált képek, amelyeket szeretne elmenteni, majd a “Download” feliratra kell kattintania, ezután pedig a “Download Zip File” lehetőségre (vagy ha Dropbox-fiókjába mentené a képeket, akkor a “Save to Dropbox opcióra).

A mobil alkalmazással csak egyenként tudja letölteni a képeket, ehhez ki kell választania a fotókat, majd mindegyiknél az alján látható lefelé mutató nyílra kell kattintania.

Amennyiben szerette ezt az alkalmazást, és később is akar valami hasonlót használni, ajánlunk helyette másikat, amelynél vélhetően nem is kell azon aggódnia, hogy erre a sorsra jut: a Google fotószkennelője szerintünk még jobb is lett, mint a Heirloom – kattintson ide érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés

És akkor az adómentesség lehet az új rezsicsökkentés

A kapus félelme szabadrúgásnál: nem mindig kell sorfal

A kapus félelme szabadrúgásnál: nem mindig kell sorfal

A GM egymillió kanadai dollárból fogna a furgon gyártásába, amivel forradalmasítanák a fuvarozást

A GM egymillió kanadai dollárból fogna a furgon gyártásába, amivel forradalmasítanák a fuvarozást