szerző:
hvg.hu

A Feral Interactive bejelentette, hogy nyárra végre tényleg megérkezik a népszerű stratégiai játék, az RTW az iPhone-okra. Még egy videót is mellékelt, hogy láthassák a felhasználók, mire számíthatnak.

Az RTW-ként vagy röviden csak Rome-ként emlegetett stratégiai játék, a Rome:Total War 2004-ben jelent meg PC-re, majd 2010-ben macOS-re, illetve 2016-ban iPadre. A játék valóban látványos, a játékos ismert hadvezérek bőrébe bújva vívhat történelmi vagy kitalált csatákat.

A fejlesztő már tavaly október 31-én bejelentette, hogy iPhone-ra is megérkezik a játék, azután viszont nem történt semmi. Szerencsére a Feral Interactive most újra hallatta virtuális hangját a Twitteren, és némi szabadkozás után (Róma sem épült újjá egy nap alatt) bejelentette, hogy nyáron biztosan megérkezik iPhone-okra is a játék. Még egy videót is mellékelt, hogy a felhasználók láthassák, mire számíthatnak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!