szerző:
hvg.hu

Néhány hete csupán, hogy megjelent a Galaxy Note9, de ez nem jelenti azt, hogy a Samsung már ne dolgozna utódján, a Galaxy Note10-en. Erről a modellről kaptunk most egy hírt.

Korábban voltak olyan értesülések, amely szerint jövőre összeolvadna a Galaxy S és a Galaxy Note család, később viszont a Samsung Mobile első embere egy befektetői konferencián cáfolta ezt. Úgy tűnik, 2019-ben is lesz Galaxy Note márkájú okostelefon, és most éppen erről érkezett egy apró, de sokatmondó kiszivárogtatás.

A Twitterre került fel egy poszt a jól értesült Ice Universe virtuális tollából, és e szerint a Note10 belső kódneve Da Vinci. A névválasztás árulkodó: szinte egyértelmű, hogy a Samsung ennél a modellnél elsősorban a rajzolási képességekre funkcionál majd, ezért nagy valószínűséggel ezen a téren várhatók majd jelentős változások.

©

A Galaxy Note10 nagyon hasonlítana a jövő év elején debütáló újabb Galaxy S modellhez, egyébként is ugyanazt a hardvert használja a két család kisebb eltérésekkel.

Elég valószínű, hogy a Galaxy S10 lesz a Samsung első olyan telefonja, amelynél az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerül (nagyon itt lenne már az ideje), így szinte biztos, hogy a Galaxy Note10 is ugyanezt a megoldást kamatoztatja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!