szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A készülő új Mortal Kombat-film nem csak látványos, de véres is lesz. Új hírek szerint a játékbéli kivégzéseket sem nélkülözi majd.

Bár a Mortal Kombat igen hosszú életúttal rendelkezik, a játék még ma is népszerű. Nem véletlen, hogy a készítők minden erejüket beletették az új részbe, ami durvább is lett, mint az előzők. A brutalitás pedig úgy hírlik,

a készülő MK-filmtől sem áll majd messze.

Az Eurogamer ír róla, hogy a forgatókönyvíró Greg Russo korhatáros filmmel tervez, amire elég nyilvánvaló okok miatt van szükség: a játékbéli kivégzések a vásznon is megelevenednek majd. Utóbbit maga Russo is megerősítette:

A széria rajongói évek óta várnak egy rendes Mortal Kombat-filmre, miután az 1995-ben, majd '97-ben bemutatott mozik egyike se nyűgözte le őket. Tegyük hozzá: az akkori mozitechnika korlátai miatt nem is nagyon lehetett látványos küzdelmeket felvenni. Olyasmiket pedig, mint az alábbi, szintén nem:

A fokozódó panaszáradat néhány hónapja talált megértő fülekre, majd májusban kiderült: tényleg új mozi készül, a forgatás helyszíne pedig Dél-Ausztrália lett. A projekt komolyságát jól mutatja, hogy egy akkori Twitter-bejegyzés szerint a film előkészületei 580 embernek biztosítanak munkát.

Mivel a film pénzügyi részét a Warner Bros. biztosítja (egy ekkora cég pedig alig szűkölködik az anyagiakban) feltételezhető, hogy a rajongók megkapják végre áhított filmjüket, melyben tehát vérből már biztosan nem lesz hiány.

A bemutató dátuma 2021. március 5.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mindegy, hány lélegeztetőgépünk van, ha nincs hozzá szakember

Mindegy, hány lélegeztetőgépünk van, ha nincs hozzá szakember

BKV-bérlet helyett olcsó használt autót vesznek most sokan

BKV-bérlet helyett olcsó használt autót vesznek most sokan

Vádat emeltek a törpepártokat hamis ajánlóívekkel segítő csalók ellen

Vádat emeltek a törpepártokat hamis ajánlóívekkel segítő csalók ellen