szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Miközben tovább erősíti együttműködését a Huluval ,a Facebook hamarosan saját, zene és filmmegosztó szolgáltatást is...

Miközben tovább erősíti együttműködését a Huluval ,a Facebook hamarosan saját, zene és filmmegosztó szolgáltatást is bevezet majd. Az első bejelentés a F8 konferencián történt. A NYT times jelentése szerint a Facebook egy multimédia platformmá akarja alakítani a profil oldalakat, ahol a felhasználók könnyedén megoszthatják egymással kedvenc zenéiket, filmjeiket és sorozataikat.

Ebben a már említett Hulu együttműködés segít majd, de nincs kizárva, hogy a Netflix kínálata is helyet kap majd a csomagban. További együttműködő partnerek lesznek a Spotify, Rhapsody, Rdio, MOG, a Francia Deezer, és a zenés videókkal foglalkozó Vevo.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Beszáll az Audi a Dakar-raliba, ráadásul egy elektromos autóval

Beszáll az Audi a Dakar-raliba, ráadásul egy elektromos autóval

Fidesz: Szájer az egyedüli helyes döntést hozta meg

Fidesz: Szájer az egyedüli helyes döntést hozta meg

Hétvégi járatot indít a BKK Normafára

Hétvégi járatot indít a BKK Normafára