szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Missouri University of Science and Technology kutatásai szerint internetezési szokásaink és „útvonalunk” alapján...

A Missouri University of Science and Technology kutatásai szerint internetezési szokásaink és „útvonalunk” alapján, elég pontosan megjósolható, hogy depresszióra hajlamosak vagyunk-e (esetleg máris depresszióba zuhantunk).

A legfontosabb (aggasztó) jelek: e-mailek és Facebook üzenetek mániákus figyelése (akár pár perces időközökkel), rengeteg, szinte témától független videó megnézése és órákig tartó „youtubozás”, több applikáció és szoftver közötti nagyon gyors váltás. Ez utóbbit szerintem nem gondolták komolyan, hiszen pl. ha a munka követeli meg, hogy egy órán belül 100 esetben váltsak a Photoshop és a Word meg az Excel között, attól még nem vagyok depressziós, maximum elfoglalt…  A teljes tanulmány a hónap végén jelenik meg az EEE Technology and Society magazinban. Kíváncsian várjuk – lehet, hogy ki fog derülni, hogy depressziós vagyok?

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lewis Hamilton is koronavírusos

Lewis Hamilton is koronavírusos

Népszava: Kimarad a szociális dolgozók egy jelentős része a tesztelésből

Népszava: Kimarad a szociális dolgozók egy jelentős része a tesztelésből

A Pfizer vakcinája december végén kaphat engedélyt az EU-ban

A Pfizer vakcinája december végén kaphat engedélyt az EU-ban