szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A mindenki által ismert, narancssárga fényszőnyeget leterítő köztéri lámpák nagynyomású nátriumizzókkal működnek, amik...

A mindenki által ismert, narancssárga fényszőnyeget leterítő köztéri lámpák nagynyomású nátriumizzókkal működnek, amik ugyan olcsók és hosszan tartanak, energiahatékonynak nem éppen nevezhetők. Hamarosan azonban olyan LED-es lámpákra cserélődhetnek, amiket a nap és a szél hajt meg. És erre az egyik legesélyesebb versenyző az Eco-Pole lehet.

©

Ez nem valami központból kapja a szuflát, hanem saját magának 60 Wattos - és 50 ezer üzemórára belőtt -, narancs helyett az emberi szemnek kellemesebb fehér fényt kibocsátó LED égőit látja el energiával, amit a Csudálatos Anyatermészetből nyer.

Készítője, a forradalmi technológiákkal házaló SavWatt pedig nagyon is magabiztos, hiszen konkrétan a konkurencia "zöld" lámpáját azzal sajnálta le nyíltan, hogy az csak napenergiával működik, tehát rossz időben hasznavehetetlen - míg ők egyszerre szerelték fel lámpáikat napelemes panellel és szélturbinával. És még nem is néz ki rosszul:

El tudnánk képzelni ilyet magunk körül. És jó lenne az is, ha Magyarországon is akadnának olyan zöld cégek, amik ilyen tökös módon képesek reklámozni magukat. Lehet, hogy előbbre járnánk?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

ATV: Hatalmas sorok kígyóznak oltásért

ATV: Hatalmas sorok kígyóznak oltásért

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját