szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Vírusokról, malware-ekről és egyéb rosszindulatú támadókról hallva, elsősorban a számítógépünkre gondolunk, azonban...

Vírusokról, malware-ekről és egyéb rosszindulatú támadókról hallva, elsősorban a számítógépünkre gondolunk, azonban okostelefonjaink is egyre fenyegetettebbek. Aki nem szeretné, hogy egy ilyen eszközön őrzött, esetleg kényes adatai illetéktelen kezekbe kerüljenek, és azokkal visszaéljenek, annak nem árt telefonja védelmére gondolni.

Nos, az androidos készülékek tulajdonosai egy remek ingyenes alkalmazást tölthetnek le mobiljukra, a Comodo Mobile Security Free AV-t. Igen, a Comodo név nem véletlenül cseng ismerősen: sokszor felbukkant már a techline hasábjain is, többek között ebben, illetve ebben a cikkben.

A Mobile Security nemcsak antivírus funkciót kínál, hanem hívás-és SMS-blokkolója is van (fehér-, illetve feketelistát állíthatunk fel), s még egy folyamatmenedzser is lapul benne. Minthogy lehetőség van bármikor szkennelni a készüléket (sőt ehhez időzítés is beállítható), egy ilyen alkalmazás birtokában nyugodtak lehetünk okostelefonunk biztonsága felől. Egyetlen készülékről sem hiányozhat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hogyan ismernek fel dolgokat az algoritmusok?

Hogyan ismernek fel dolgokat az algoritmusok?

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen

Áder János a szegedi professzorról: Ha valóban az hangzott el, az minősíthetetlen

10 perces harangszóval emlékeztek a koronavírus áldozataira Szlovákiában

10 perces harangszóval emlékeztek a koronavírus áldozataira Szlovákiában