szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Acer új TravelMate P6 sorozata kifejezetten arra született, hogy olyan rugalmasságot és biztonságot nyújtson...

Az Acer új TravelMate P6 sorozata kifejezetten arra született, hogy olyan rugalmasságot és biztonságot nyújtson, amire a legigényesebb üzleti környezetben szükség lehet, ötvözve a fokozott biztonságot, a stabil teljesítményt, a kiváló grafikát, a nagyszerű menedzselhetőséget és a megnövelt akkumulátor-üzemidőt. Ezek a notebookok nem csupán többszintű biztonsági rendszerrel rendelkeznek, melynek része az integrált menedzsment és egy lopásgátló megoldás, hanem kategóriájukban a legjobb teljesítményt is nyújtják annak érdekében, hogy könnyedén futtathatóak legyenek az intenzív és nagyvállalati alkalmazások, és a megtérülési mutató (Return On Investment - ROI) is magasabb legyen.

Annak érdekében, hogy az üzleti felhasználók számára szükséges teljesítményt biztosítsa, a TravelMate P6 sorozat a harmadik generációs Intel Core processzorok és az Intel vPro és AMT 8.0 technológiák előnyeit használja ki, amely lehetővé teszi a házon belüli vagy kiszervezett IT számára, hogy könnyedén kezelje a szoftver- és hardvervagyont a szervezeten belül. Lehetőség van a rendszer távoli javítására az operációs rendszertől vagy annak állapotától függetlenül, és a cég is megvédhető a szoftvertámadások ellen.

Mivel az üzleti tevékenységek egyre inkább támaszkodnak a grafikára és multimédiára, szükség van megfelelő megoldásokra ezen a téren. Lenyűgöző vizuális teljesítményt, gazdag színeket és élénk képeket garantál az Intel HD Graphics 4000, amely lehetővé teszi a nagyfelbontású videókat, a simán gördülő prezentációkat, a Windows kiterjesztett asztal támogatást és a valósidejű szerkesztést.

A notebookok sebezhetőbbek az adatszivárgás és a fizikai lopás tekintetében; ezért van az, hogy a biztonság az üzleti felhasználók egyik legfontosabb problémája, mivel laptopjaik értékes információkat és gyakran pótolhatatlan adatokat hordoznak. A TravelMate laptopok esetében a felhasználó adatainak és értékes anyagainak védelméről az Acer ProShield biztonsági rendszer gondoskodik, mely egy alapvető biztonsági és menedzsment eszközökből álló csomag, egy egységes felhasználói kezelőfelületre összerendezve.

Az Acer ProShield megóvja a notebookot a nem kívánt hozzáféréstől a BIOS szinttől egészen az alkalmazás szintig. A rendszer tartalmaz rendszerindulás előtti azonosítást (pre-boot authentication - PBA) BIOS/HDD jelszóval, alternatív Windows bejelentkezési lehetőséget a beépített ujjlenyomat-olvasón keresztül, és TPM jelszót az adatvédelem céljából. A kritikus fájlokat biztonságban tudhatjuk, ha titkosítva tároljuk őket a személyes biztonsági meghajtón (Personal Secure Drive - PSD). A File Shredder segédprogram révén véglegesen törölhetők a nem kívánt fájlok vagy mappák a számítógépről, kizárva a helyreállítás lehetőségét.

A TravelMate P6 sorozat beépített lopásgátló megoldásokat is tartalmaz: az Intel Anti-Theft technológia egy hardveralapú biztonsági mechanizmus, amely megvédi a PC-t még akkor is, ha azt ellopják vagy elvesztik, miközben az Absolute Software terméke, az Absolute Data Protection (ADP) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék PC-jüket, ha az elveszik vagy ellopják. Ezek a megoldások együtt lehetővé teszik, hogy a felhasználók távolról töröljenek fájlokat, vagy lefagyasszák az ellopott notebookot annak megkerüléséig, és megszerezzék földrajzi helyzetét is.

A sokoldalúság és a mobilitás fokozása érdekében, az új TravelMate csatlakoztatható az Acer ProDock dokkolóhoz, amelyen fejlett I/O csatlakozók találhatók: USB 3.0/2.0 csatlakozók, Display Port, DVI csatlakozó, HDMI csatlakozó, VGA csatlakozó, ergonomikus kivitele révén pedig a kábelek biztonságosan, gabalyodás nélkül elvezethetőek. Az Acer ProDock kompakt dizájnja jóvoltából bármilyen helyen elfér, és egypontos csatlakozást biztosít a notebookoknak.

A TravelMate P6 sorozata szívós gépekből áll, melyek a mobil élet viszontagságai ellen megfelelő védelmemmel rendelkeznek. A magnézium-alumínium ketrecben elhelyezett rugalmas tok egyenlően eloszlatja a külső erőhatásokat és extrém nyomásnak is képes ellenállni. A fém-ötvözet zsanérban megerősített tekercs gondoskodik a maximális tartásról; míg az Autolock tulajdonság révén a notebook fedele szorosan zár, hogy az LCD megfelelő védelmet kaphasson.

Az Acer Magyarországon minden Travelmate notebookhoz 3 év gyártói garanciát kínál.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most lenne csak igazán szükség az épületen belüli térképekre

Most lenne csak igazán szükség az épületen belüli térképekre

PDSZ: Retorziókkal fenyegetik azokat a tanárokat, akik megtagadják a jelenléti oktatást

PDSZ: Retorziókkal fenyegetik azokat a tanárokat, akik megtagadják a jelenléti oktatást

Továbbra sem szabadulhat a solti férfi, aki videóra vette, amint saját lányával szexel

Továbbra sem szabadulhat a solti férfi, aki videóra vette, amint saját lányával szexel