szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

"Most hogy teljes felfordulás van Ukrajnában, nem lehetne Kárpátalját megvásárolni?"

Skrabski Fruzsina, a Mandineren időnként elborult Orbán-ódákat publikáló blogger, aki a Biszku-filmmel rukkolt elő dokumentumfilmessé, a Facebokon vetette fel a revízió aktuális ziccerét:

©

Reméljük, még a választások előtt sikerül nyélbe ütni ezt az alulról jövő kezdeményezést. Egész Kárpátalja ugyan viszonylag sokba kerülne, de aki érti az ukrajnai fejleményeket, annak kétsége sem lehet afelől, hogy erre a tranzakcióra is biztosan kapnánk hitelt Oroszországtól, fedezetül elég is lesz hazánk fennmaradó része. Az is igaz, hogy Kárpátalja lakosságának legfeljebb 12 százaléka magyar, nem utolsósorban azért, mert közülük elég sokat még arkangyalkorunkban kiirtottunk. De legalább kapunk melléjük egy csomó ukránt, aztán ha más nem, azok talán tudják, mit kezdjenek Orbán kormányával!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!