szerző:
-W-
Tetszett a cikk?

Beláthatatlan következményekkel fenyeget a végek plebejus fordulata.

Ahol vágják a fát, ott hullik a forgács. Kemény hangú közleményben ítéli el a Fidesz szombathelyi szervezete az LMP-s Ungár Pétert, amiért közvélemény-kutatásnak álcázott telefonhívásokkal kampányol. (Hasonló eszközt egyébként az erre szakosodott Amygdala Közvéleménykutatón keresztül a Fidesz is alkalmaz.)

Eddig csak a szokásos helyi perpatvar lenne, a fideszes közleményben azonban kíméletlen oldalvágás szerepel Schmidt Mária, a Terror Háza és a XX. Század Intézet főigazgatója ellen:

"(Nemény András szombathelyi ellenzéki jelölt) csapatának tagja, Ungár "Rózsadomb" Péter hazudja tele a várost"

- áll a szövegben. Ungár Pétert tehát azzal támadják, hogy gazdag és a Rózsadombon lakik. Csakhogy mint közismert, Ungár Péter édesanyjával, Schmidt Máriával lakik a Rózsadombon, sőt gazdagsága is összefügg azzal, hogy ők egy család tagjai.

Rogán "Pasapark" Antal és Bayer "Budai Vár" Zsolt helyében gyakran tekintgetnénk a hátunk mögé, úgy tűnik, a párttagok kezében egyenesedik a kasza!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kockázatos, ezért nem moshatnak fogat a gyerekek a pécsi óvodákban

Kockázatos, ezért nem moshatnak fogat a gyerekek a pécsi óvodákban

Zöld pokol: limitált szériás új Audi R8 érkezett

Zöld pokol: limitált szériás új Audi R8 érkezett

Kockázatos besorolású országnak minősítené Magyarországot a szlovák egészségügyi miniszter

Kockázatos besorolású országnak minősítené Magyarországot a szlovák egészségügyi miniszter