Tetszett a cikk?

Megbénult a járműforgalom a déli országhatáron a Szerbia-Montenegróban zajló gazdatüntetés miatt csütörtök délben - közölte a rendőrség. Várhatóan este 10 óráig Bács-Kiskun megye felől a déli országhatárt nem lehet átlépni.

A Külügyminisztérium tegnap közölte, hogy a szabadkai parasztszövetség a helyi agrárpolitikai problémák megoldása érdekében ma 12 órától várhatóan 18-20 óráig, pénteken pedig reggel 6 órától 18-20 óráig útlezárásokat tart Észak-Bácskában, Szabadka környékén. A demonstráció várhatóan érinti az E75-ös nemzetközi főútvonalat.
A rendőrök eleinte Hercegszántó és Röszke felé terelték a forgalmat, de alig egy óra alatt Bács-Kiskun megye határ felé vezető közútjai megteltek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Hortobágyi István őrnagy elmondta: megteltek a parkolóhelyek és a terminálok is a tompai határátkelő mellett, a kényszerűen leállt autósor Kiskunhalasig ér. Hortobágyi szerint a demonstráció végéig, este 10 óráig Bács-Kiskun megye felől a déli országhatárt nem lehet átlépni. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lady Gaga kutyasétáltatója halálközeli élményről beszél

Lady Gaga kutyasétáltatója halálközeli élményről beszél

Uniós beruházásokat vizsgál az OLAF és a rendőrség Keszthelyen

Uniós beruházásokat vizsgál az OLAF és a rendőrség Keszthelyen

Vona Gáborék népszavazást kezdeményeznek a külföldön élők levélszavazatáról

Vona Gáborék népszavazást kezdeményeznek a külföldön élők levélszavazatáról